Alfaz del Pi: Norsk kvinne funnet død

Publisert

Nyttig å vite:

Tirsdag 28. oktober ble en 41 år gammel norsk kvinne, opprinnelig fra Nordland, ble funnet død ved broen som krysser motorveien A-7 på vei gjennom Alfaz del Pi. Kvinnen har blitt påkjørt men politiet har ennå ikke konkludert med om det er en ordinær trafikk-ulykke eller ikke, selv om det ikke er mistanker om noe kriminelt. Biler fra Guardia Civil sperret av nordgående felt på A-7, samt ene av veibanene ved broen hvor den går over motorveien mot Parque Escandinavia tirsdag morgen. Kvinnen som trolig har blitt påkjørt av to biler ble funnet etter at fører av bil nummer to skal ha varslet politiet.

Guardia Civil bekrefter at det er åpnet etterforskning av dødsfallet, og er derfor foreløpig sparsomme med å gi ut detaljene i saken. Pressesenteret til Guardia Civil i Alicante bekrefter at det dreier seg om en norsk kvinne på 41 år som ble funnet livløs klokken 05:30 tirsdag morgen. Kvinnen ble funnet uten identifikasjonspapirer og det var ingen klare tegn til noen trafikkulykke hvor hun ble funnet. Guardia Civil sier at ingen vitner foreløpig har sett kvinnen falle fra broen over A7.

Kvinnen som har to barn på den norske skolen i Alfaz del Pi har tidligere drevet en bar i Alfaz del Pi. Viserektor ved Den norske skole Costa Blanca, forteller til Spaniaposten at det har blitt holdt minnestund for elevene ved skolen og at skolens primære oppgave i denne situasjonen er å ta vare på kvinnens etterlatte.  Han sier også til SpaniaPosten at det ikke medfører riktighet, som Vikingposten har skrevet, at barna ble levert på skolen før kvinnen ble funnet.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter