Alfaz del Pi: Kritiserer anbudsprosessen for ny idrettshall

Publisert

CCE – Comunidad de Ciudadanos Europeos – mener at anbudet om å bygge den nye idrettshallen i Alfaz del Pi er urettferdig behandlet. Grunnen er at entreprenøren TECOSA CENTRO S.A, som har tilkjent byggeprosessen, er en filial av AÑURI S.A, konsernet som ble tilkjent grunnarbeidene for seks måneder siden.

CCE – Comunidad de Ciudadanos Europeos – mener at anbudet om å bygge den nye idrettshallen i Alfaz del Pi er urettferdig behandlet. Grunnen er at entreprenøren TECOSA CENTRO S.A, som har tilkjent byggeprosessen, er en filial av AÑURI S.A, konsernet som ble tilkjent grunnarbeidene for seks måneder siden. CCE mener derfor at TECOSA CENTRO S.A  har hatt en fordel i forhold til de to andre entreprenørene som har levert inn sitt anbud.

– Tikjennelsen er legal, men umoralsk, sier talskvinne for CCE, Isabel Davó.

Et annet forhold CCE finner kritikkverdig er TECOSA CENTRO S.A, bare skal benytte seg av ti arbeidsledige Alfaz del Pi beboere, mens de øvrige 78 bygningsarbeiderne skal fremskaffes av entreprenøren selv.

Davó beskriver dette faktum som latterlig, og mener at kommuneledelsens argument om at det statlige investeringsfondet til kommunene skal skape arbeidsplasser i Alfaz del Pi, eksempelvis i form av oppføringen av den nye idrettshallen som skal bygges med midler fra fondet, blir fullstendig undergravet ved denne avgjørelsen.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter