Alfaz del Pi: Kritiserer anbudsprosessen for ny idrettshall

Publisert

CCE – Comunidad de Ciudadanos Europeos – mener at anbudet om å bygge den nye idrettshallen i Alfaz del Pi er urettferdig behandlet. Grunnen er at entreprenøren TECOSA CENTRO S.A, som har tilkjent byggeprosessen, er en filial av AÑURI S.A, konsernet som ble tilkjent grunnarbeidene for seks måneder siden.

CCE – Comunidad de Ciudadanos Europeos – mener at anbudet om å bygge den nye idrettshallen i Alfaz del Pi er urettferdig behandlet. Grunnen er at entreprenøren TECOSA CENTRO S.A, som har tilkjent byggeprosessen, er en filial av AÑURI S.A, konsernet som ble tilkjent grunnarbeidene for seks måneder siden. CCE mener derfor at TECOSA CENTRO S.A  har hatt en fordel i forhold til de to andre entreprenørene som har levert inn sitt anbud.

– Tikjennelsen er legal, men umoralsk, sier talskvinne for CCE, Isabel Davó.

Et annet forhold CCE finner kritikkverdig er TECOSA CENTRO S.A, bare skal benytte seg av ti arbeidsledige Alfaz del Pi beboere, mens de øvrige 78 bygningsarbeiderne skal fremskaffes av entreprenøren selv.

Davó beskriver dette faktum som latterlig, og mener at kommuneledelsens argument om at det statlige investeringsfondet til kommunene skal skape arbeidsplasser i Alfaz del Pi, eksempelvis i form av oppføringen av den nye idrettshallen som skal bygges med midler fra fondet, blir fullstendig undergravet ved denne avgjørelsen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter