Alfaz del Pi: Kritiserer anbudsprosessen for ny idrettshall

0
105
dsc_8640_0.jpg

CCE – Comunidad de Ciudadanos Europeos – mener at anbudet om å bygge den nye idrettshallen i Alfaz del Pi er urettferdig behandlet. Grunnen er at entreprenøren TECOSA CENTRO S.A, som har tilkjent byggeprosessen, er en filial av AÑURI S.A, konsernet som ble tilkjent grunnarbeidene for seks måneder siden.

CCE – Comunidad de Ciudadanos Europeos – mener at anbudet om å bygge den nye idrettshallen i Alfaz del Pi er urettferdig behandlet. Grunnen er at entreprenøren TECOSA CENTRO S.A, som har tilkjent byggeprosessen, er en filial av AÑURI S.A, konsernet som ble tilkjent grunnarbeidene for seks måneder siden. CCE mener derfor at TECOSA CENTRO S.A  har hatt en fordel i forhold til de to andre entreprenørene som har levert inn sitt anbud.

– Tikjennelsen er legal, men umoralsk, sier talskvinne for CCE, Isabel Davó.

Et annet forhold CCE finner kritikkverdig er TECOSA CENTRO S.A, bare skal benytte seg av ti arbeidsledige Alfaz del Pi beboere, mens de øvrige 78 bygningsarbeiderne skal fremskaffes av entreprenøren selv.

Davó beskriver dette faktum som latterlig, og mener at kommuneledelsens argument om at det statlige investeringsfondet til kommunene skal skape arbeidsplasser i Alfaz del Pi, eksempelvis i form av oppføringen av den nye idrettshallen som skal bygges med midler fra fondet, blir fullstendig undergravet ved denne avgjørelsen.