Alfaz del Pi kansellerer by-festen

Publisert

Alfaz del Pis viktigte fiesta arrangeres årlig i november. Årets fiesta arrangeres fortsatt 7,8,9 og 10 november. Men opptog, konserter og paella-konkurransen er kansellert.

Det eneste rådhuset i Alfaz del Pi mener er trygt er de religiøse elementene som hører med. Det vil altså likevel arrangeres messe i San José-kirken 7,8,9 og 10. november.

Alfaz del Pi har hatt ganske lave smitte-tall under hele pandemien. Man så en økning i etterkant av turist-sesongen men tallene har falt vesentlig etter det. Siste 14. dager har bare to personer testet positive for Corona-viruset i Alfaz del Pi viser tall fra helsemyndighetene for Alicante-provinsen.

Til tross for lave smitte-tall velger man å kansellere alt utenom de religiøse. Spanjolene har blitt mer beviste på hva konsekvensene blir når for tidlig “slapper av” så man vil se få folkefester denne vinteren, inklusive de stedene det er liten risiko.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter