Alfaz del Pi: Interiørfirmaet Norstil skifter eier

Publisert

Etter 10 års drift selger eieren Johan Hjellegjerde møbel- og interiørfirmaet midt i sentrum av Alfaz del Pi. I en avtale som ble signert i påska overdrar firmaets nåværende eier Johan Hjellegjerde virksomheten i Carrer Arago til nye norske eiere. 

Virksomheten har blitt trappet gradvis ned de siste par årene og jeg ser nå fram til å starte pensjonisttilværelsen, sier sykkylvingen Johan Hjellegjerde.

Nye norske eiere

Bedriftslederen har lenge varslet at han ønsket å få inn nye personer på eiersiden. Avtalen innebærer at møbel- og interiørfirmaet, som har skreddersydd interiør for nordmenn i over 10 år, skifter eier i september.

Jeg har lenge varslet at jeg ønsket at noen andre tok over driften av butikken, og jeg er glad for endelig å ha funnet noen som har pågangsmot og vilje til å ta bedriften videre. Derfor ønsker jeg de nye norske eierne all mulig hell og lykke med deres nye oppgaver.

Inntil de nye eierne er på plass i september vil butikken holde åpent mellom klokka 10.00 og 14.00.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter