Alfaz del Pi: Interiørfirmaet Norstil skifter eier

Publisert

Etter 10 års drift selger eieren Johan Hjellegjerde møbel- og interiørfirmaet midt i sentrum av Alfaz del Pi. I en avtale som ble signert i påska overdrar firmaets nåværende eier Johan Hjellegjerde virksomheten i Carrer Arago til nye norske eiere. 

Virksomheten har blitt trappet gradvis ned de siste par årene og jeg ser nå fram til å starte pensjonisttilværelsen, sier sykkylvingen Johan Hjellegjerde.

Nye norske eiere

Bedriftslederen har lenge varslet at han ønsket å få inn nye personer på eiersiden. Avtalen innebærer at møbel- og interiørfirmaet, som har skreddersydd interiør for nordmenn i over 10 år, skifter eier i september.

Jeg har lenge varslet at jeg ønsket at noen andre tok over driften av butikken, og jeg er glad for endelig å ha funnet noen som har pågangsmot og vilje til å ta bedriften videre. Derfor ønsker jeg de nye norske eierne all mulig hell og lykke med deres nye oppgaver.

Inntil de nye eierne er på plass i september vil butikken holde åpent mellom klokka 10.00 og 14.00.

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter