Alfaz del Pi har gjort opp status etter brannen

Publisert

Rådhuset i Alfaz del Pi har gjort opp status etter skogbrannen som også rammet kommunene La Nucia, Benidorm, Finestrat og Polop de la Marina. Resultatene ble presentert på en pressekonferanse mandag morgen.  

Rundt 7.000 kvadratmeter er utbrent i Alfaz del Pi kommune. Dessuten er det gjort skade på et ukjent antall boliger i den nordlige delen av San Rafael urbanisasjonen.

Rundt 500 innbyggere fra San Rafael og Barranco Hondo urbanisasjonen ble evakuert noen timer lørdag ettermiddag. Alle disse, sett bort fra de 19 pleietrengende pasientene fra Betanien, kunne imidlertid vende tilbake samme kveld.

Det var hovedsakelig røykutviklingen som førte til at politiet valgte å sette i gang evakuering. På et tidspunkt så det ut til at brannen var på vei til å spre seg utover flere Alfaz del Pi urbanisasjoner. Men heldigvis snudde vinden. Iherdig innsats fra redningsmannskapene, kombinert med hjelpen fra naturkreftene, gjorde at flammene aldri fikk ordentlig fotfeste i områdene hvor svært mange nordmenn er bosatt.    
    
 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter