Alfaz del Pi: Foya Blanca får nytt nett for vann og kloakk

Publisert

Urbanisasjonen Foya Blanca er en av de eldste i Alfaz del Pi. Og nordmenn har siden begynnelsen vært blant den største gruppen eiere her. Blant annet ligger institusjonen Reuma Sol i denne urbanisasjonen hvor man finner svært gammel og ofte mangelfull infrastruktur.

Over flere faser vil urbanisasjonen Foya Blanca få fornyet sitt kloakknett og ledningsnett for vann. I første fase er det “hovedgaten” Calle Suce hvor arbeidene begynner samt en del av Calle Violeta. Denne fasen har et budsjett på 380.000 Euro og man begynner å grave over nyttår.

Resirkulere “brukt” vann

I tillegg til å bytte ut gamle rør vil man legge et nytt ledningsnett som skal tillate gjenbruk av deler av avløps-vannet fra boligene i Foya Blanca. Dette vannet skal brukes til å vanne grøntområdene i området.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter