Alfaz del Pi: Flamencoshow 5. november

Publisert

Den som vil få med seg litt andalusisk flamenco kan ta turen til kulturhuset i Alfaz del Pi, Casa de Cultura lørdag 5. november. Det er Lions-klubben i kommunen som står bak arrangementet. Showet begynner klokken 20.00 og er ferdig 21.00

 

Flamenco er en spansk musikkgenre og rituell folkedans, som etterligner flamingoenes rituelle «dans» og må antas å ha sitt egentlige opphav i dette vakre fenomenet.

Musikkformen er i utgangspunktet er en form for folkemusikk. Den favner en kompleks musikalsk og kulturell tradisjon, og selv om den gjerne betraktes som en del av generell spansk kultur, er den sterkt knyttet til regionen Andalucía, der den kan ha oppstått. Men det er også kommet bidrag til kulturen fra særlig Extremadura og Murcia.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Og om du føler deg litt generøs, spander en kaffe på redaksjonen! ??? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter