Alfaz del Pi: Alle idrettsanlegg stengt

Publisert

I Alfaz del Pi har man nå stengt alle kommunens installasjoner for idrett. Dette inkluderer løpebaner, tennisbaner, baskethallen, treningsentra m.m.

I Alfaz del Pi får man ikke drive med idrett hverken innendørs eller utendørs på kommunens anlegg. Alle annonserte konkurranser etc avlyses inntil videre.

Antallet smittede av Corona-viruset har lenge økt betydelig i Alfaz del Pi. Man har hatt utbrudd på den Norske skolen Costa Blanca og smittede som kan knyttes til den norske sjømannskirken i Albir.

Siste 14. dager har nye 176 personer testet positivt for Corona-viruset i Alfaz del Pi kommune. Dette er mer enn en ti-dobling sammenliknet med tall fra slutten av desember 2020. Veksten i antall nye smittede ser likevel ut til å avta i kommunen.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter