Alfaz del Pi: 6700 besøkte vinhuset Enrique Mendoza i påska

Publisert

Vinturisme er et tilbud som blir stadig mer populært i Alfas del Pi. Familiebedriften Bodegas Enrique Menoza er den største lokale vinprodusenten og en av pådriverne for å utvikle et bedre tilbud for de som ønsker mer kunnskap om vinens verden.

I påska organiserte vinhuset åpne dager for 6700 besøkende med sans for god vin.

-Det store oppmøtet bekrefter den betydelige interessen for denne typen turistprodukter knyttet til vin og vinkultur, sier daglig leder av vinhuset Pepe Mendoza til Spaniaposten.

Fornøyde nordmenn

Det var også mange nordmenn blant de besøkende. For å tiltrekke seg det norske publikummet hadde vinhuset i år blant annet alliert seg med Den norske klubben, som kunne tilby en rabattordning for medlemmer på åpningsdagen.

-Selv om vi har bodd i Altea i 14 år er dette er det første året vi deltar på vinhusets åpne dager, sier Åse Ørberg. Vi er medlemmer av den norske klubben og mottok direkte informasjon derifra, men arrangementet var også annonsert på servicekontoret ved Alfaz del Sol. Vi har hatt en flott dag her hos Bodega Enrique Mendoza, men det eneste man kan sette fingeren på var at vi kunne tenkt oss en løype slik at vi visste hvor vi skal.

Alfas del Pi på vinkartet

Alfas del Pi er den eneste kommunen i Marina Baixa som er en del av vinruten i Alicante-regionen, og vil snart bli inkludert i den eksklusive spanske vin ruten Spania. Det er byråd for turisme i kommunen, Paola Segura, som skriver dette i en pressemelding.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter