Alfaz del Pi: 22. juli-minnemarkering i Fredsparken

Publisert

Det har nå gått tre år etter terrorangrepene som fant sted i regjeringskvartalet og på AUFs sommerleir på Utøya, hvor 77 personer mistet livet.

Det har nå gått tre år etter terrorangrepene som fant sted i regjeringskvartalet og på AUFs sommerleir på Utøya, hvor 77 personer mistet livet.

Minnemarkeringen i Alfaz del Pi tirsdag var enkel og følelsesladet. Klokken ett samlet rundt 30 personer seg i Johan Galtungs fredspark, hvor det ble satt opp en statue av den baskiske kunstneren Agustin Ibarrola til minne om de falne i juni i 2013.

Den første til å ta ordet under markeringen var ordføreren i Alfaz del Pi kommune, Vicente Arques, som ønsket å vie noen ord til de 77 menneskene som i 2011 mistet livet i terrorangrepene til Anders Breivik. Til stede var også blant andre den norske konsulen, Jan Arild Nilsen, presidenten i den norske klubben Bjørg Svedebergh og sjømannsprest Trine Færevaag.

Etter talene la de fremmøtte roser ved foten av fredsmonumentet og holdte ett minutts stillhet.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter

Nyttig å vite: