Albir: Utbedringsarbeidet i gang

Publisert

Alfaz del Pi kommune har begynt arbeidet med den omfattende utbedringen av elveleiet i Boulevard de los Musicos.

Alfaz del Pi kommune har begynt arbeidet med den omfattende utbedringen av elveleiet i Boulevard de los Musicos.

Fornyelsen inngår i kommunens byfornyingsplan, som også omfatter andre prosjekter som for eksempel bedre tilgangen og parkeringsmulighetene ved Bolleta og asfalteringen av parkeringsplassen ved inngangen til fyret i Albir fyr.

Tvungen utbedring

Byråden bemerker at det viktigste målet med det pågående arbeidet er å kvitte seg med overflødig vann og ytterligere problemer i tilfeller med kraftig regnvær.

Grønn korridor

Byråd for byplanlegging og miljø, Vicente Soler, sier Boulevard de los Musicos er byens «viktigste grønne korridorer» og krysser hele kommunen. Den 800 meter lange ramblaen er blant kommunens travleste veier og turiststed.

Byråden for byplanlegging og miljø understreker at den kommunale byfornyingsplanen tar sikte på å koble to store bysentra sammen: stranden i Albir og sentrum.

– Kommuneledelsen har hatt en langsiktig politikk hvor vi har prioritert å utbedre friluftsområder. Med dette prosjektet har vi til hensikt å sveise disse »økosystemene» tettere sammen. I tillegg vil vi også se en positiv effekt av utbedringen av denne korridoren ved at naturparken Serra Gelada, via den grønne korridoren, blir en del av byen, avslutter Soler. 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter