Albir: Turistkontoret holder stengt i helgene

Publisert

Partido Popular (PP) mener bystyret i Alfaz del Pi er lite opptatt av turisme. Opposisjonspartiet mener dette er den eneste forklaringen på at det kommunale turistkontoret ved stranden i Albir holdt dørene stengt under påskehøytiden, langhelger og helligdager.

Talskvinnen og ordførerkandidat for PP, Maite Huerta, mener at turistkontoret i Albir er stengt “akkurat når flest besøkende kommer til byen”, og har beskrevet denne situasjonen som ” nok en politisk klossethet begått av en ordfører som ikke er klar over viktigheten av turisme i vår økonomi.’’ I tillegg mener ordførerkandidaten at turistkontoret må holde åpent lengre på ukedager.

-Det er uforklarlig at en turistby som Alfaz den Pi ikke tilbyr besøkende den informasjonen de ønsker på helligdager og i helgene, ” sier Maite Huerta til lokalavisen El Periodic, som bemerker at det er akkurat under disse dagene flest folk kommer til byen og at turistkontoret er det første stedet som turistene flokker til for å finne informasjon om attraksjoner, turer, restauranter, butikker og strender. Hun mener dette har forårsaket at flere hundre besøkende til kommunen under påskehøytiden og langhelgen i forbindelse med 1. mai ikke har vært i stand til å innhente opplysningene de ønsket siden kontoret var stengt.

Maite Huerta minner om at Alfaz del Pi kommune bruker store ressurser på å delta i nasjonale og internasjonale messer hvert år for å fremme seg selv som turistattraksjon og mener det ville være logisk at turistkontoret på stranden hadde den samme åpningstiden som de private bedriftene i turistsektoren; morgen, kveld, samt helger og helligdager.

Den nåværende åpningstiden for turistkontoret i Albir er fra kl. 08:30 til 14:30, mandag til fredag .

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter