Albir-stranden klargjøres for åpning

Publisert

Byråd for turisme og strender har Alfaz del Pi måtte andre ansvarlige for å få åpnet stranden i Albir for fastboende og turister. 8. juni går Spania inn i fase tre og med det åpner man strendene for bading, svømming og alt «normalt».

Blant de som var med på telekonferansen var selskapet som leier ut stoler og parasoller på stranden. De vil flytte rundt på solstolene på stranden så man bedre kan holde avstand når stranden igjen åpner.

Som del av planen for å få åpnet stranden i Albir vil man trolig separere folk med forskjellige adkomstveier til stranden. Det blir trolig egne adkomstveier for de som skal til området hvor man kan leie en solstol. Alt materiale som leies ut på stranden foreslår man blir desinfisert en gang i døgnet.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter