Albir skal få sportshall og ny fotball-bane

Publisert

I Albir sier myndighetene at man vil bygge et innendørs anlegg for idrett. Sportshallen vil bli på rundt 2000m2 med plass til 1.300 tilskuere om den blir realitet.

Idrettshallen skal bygges på tomten midt i bildet. Like ved innkjøringen til Albir fra riksvei N332.

Prosjektet har et budsjett på i underkant av to millioner Euro. 823.000 Euro skal komme fra Alicante-provinsen. Resten skal innbyggerne i Alfaz de Pi betale. Anlegget skal i design likne på Pau Gasol-anlegget man i dag har i Alfaz del Pi for basketball, men den nye hallen vil blant annet få mer takhøyde, så man enklere kan drive med rytmisk-sportsgymnastikk her.

I følge rådhuset vil man også bygge enda en fotball-bane i tilknytning til dagens anlegg i Albir: «San Rafael». Den nye banen vil få kunst-gress. Budsjettet er på 296,450 Euro for denne siste fotball-banen. Også her kommer pengene fra Alicante-provinsen og Valencia-regionen.

I følge rådhuset regner man med at prosjektet skal stå ferdig innen utgangen av 2022. Det skal igjen arrangeres spanske kommune-valg i 2023.

Venter fortsatt på gangbro over N332

Under en presentasjon for kommunens investeringsplan for neste seks årene lovte ordfører Arques at den lenge omtalte gangbroen over N332 skulle igangsettes innen utgangen av 2018.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter