Albir: Kroken på døra for Little Norway

Publisert

Etter tre års drift i sentrum av Albir stenger nå den norske restauranten Little Norway dørene. Eier og daglig leder Axel Willi Borsheim sier til Spaniaposten at han har mottatt tilbud om å fortsette driften på vilkår av at han kjøper lokalet.

-Lokalet vi har drevet i over de siste tre årene hadde en prisantydning på nesten en million euro. Til slutt ble huset solgt for 670.000 euro. Det mente jeg var i meste laget.

Trist å måtte legge ned

På spørsmål fra Spaniaposten om hva som er planen videre sier Axel Willi Borsheim at han synes det er trist å måtte legge ned Little Norway, men at han har mange tanker om fremtiden.

-Jeg eier fortsatt navnet til restauranten og i løpet av sommeren vil vi ta en avgjørelse på hva vi skal gjøre videre. Det er absolutt en mulighet for at vi på et senere tidspunkt forsøker å finne egnede lokaler andre steder i Albir, sier Axel.

Fortsetter i restaurantbransjen

Selv om Little Norway nå legger ned driften for denne gang blir ikke restauranteieren arbeidsledig med det første. Parallelt med Little Norway har han nemlig drevet et såkalt ’’steakhouse.’’

-Vi har drevet Elisa’s Steakhouse side om side med Little Norway de siste sju månedene. Her har vi plass til rundt 40 gjester på en gang. Her har vi hatt spesielt mange gjester fra Storbritannia. Britene er spesielt glade i biffer. Vi serverer også noe norsk mat her, som pølser og hjemmegravet laks, sier Axel Willi Borsheim. 

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Relevante nyheter