200 til jubileumsfest i Sjømannskirken

Publisert

Fredag den 24. oktober inviterte Sjømannskirken til 150-årsfeiring i Albir. Over 200 mennesker fant veien til kirkesenteret for å delta på jubileumsfesten.

Gjestene ble ønsket velkommen av Stabskoret og deretter vist en kortfilm som var laget i anledning av 150-jubileet. Etter at også Sjømannskirkens barnekor hadde opptrådt ble gjestene servert gryterett med kylling i hagen.

Strømbrudd
Etter festmiddagen var det duket for kveldens innendørsprogram, som blant annet bestod av sang, hilsningstaler, tankestrek og en rekke overraskelser for både store og små.

Festtaler for kvelden var utenlandssjef Asbjørn Vilkensen, som til tross for et strømbrudd klart gjennomført sin tale med glans. Deretter samtalte kirkeveteran Erna Marøen og sjømannsprest Trine Færevåg om Sjømannskirkens lange historie, før kvelden ble avsluttet med sang og tankestrek.

Står sterkt
Informasjonsmedarbeider Ingard Færevåg forteller at Sjømannskirken er svært fornøyd med at så mange ønsket å feire jubileet sammen med de lokalt ansatte i Albir.

– 150-års bursdag – det er det ikke ofte vi opplever. Kanskje det var slik de tenkte, at her måtte sjansen gripes mens den var der? Ihvertfall viste det seg at Sjømannskirken står sterkt her i Albir-Villajoyosa, for det mer enn 200 mennesker i jubileumsselskapet fredag kveld, sier en munter Færevåg til Spaniaposten.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter