200 nye leiligheter midt i Albir

Publisert

Det lenge «forlatte» BBVA-bygget midt i Albir har fått nye eiere. På den 30.000m2 store tomten sentralt i Albir skal det nå bli 200 nye luksus-leiligheter og et hotell.

I første fase bygger man 82 leiligheter med 1,2,3 eller 4 soverom. Det blir store terrasser på minst 20 m2 og leilighetene begynner på 130 m2. På det tre mål store anlegget blir det god plass for store grøntområder, felles-arealer og flere basseng blant dem et innendørs.

Det er utbygger Sergio Vidal Balaguer som står bak prosjektet. Vidal er fra Alicante og han står allerede bak et liknende prosjekt i Benidorm, Delfin Tower.

Bygget var den første blokken som i sin tid ble ført opp i Albir. Den gangen var det storbanken BBVA som stod bak eiendommen og tilbød sine ansatte ferie ved stranden i Albir som frynsegode.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Nyttig å vite:

Relevante nyheter