150 delfiner registrert i utenfor Albir

Publisert

Det valencianske miljøverndepartementet har registrert 150 delfiner i naturreservatet Sierra Helada, mellom Albir og Benidorm, i perioden mellom februar og oktober. Registreringene er hovedsakelig foretatt i nærheten av anlegg for fiskeoppdrettet, hvor delfinene finner næring.

Direktøren for naturreservatet Sierra Helada, Eduardo Mínguez, sier at delfinregistreringene er gjort av Red de Avistamiento de Delfines (RAD) – et elektronisk nett som varsler og registrerer hver gang en delfin kommer inn i området.

I tillegg opplyser han at La red de Hidrófonos Submarinos – et elektronisk nett som registrerer lyder under vann, har registrert to delfiner for hver tredje dag i Alteabukten og en delfin for hver tredje dag i farvannene utenfor Benidorm.

Norsk Helsebedrift søker helsesekretærer på hel-, og deltid!

Jobb fra hjemmekontor i Spania! Bor du i Alicante området, gjerne Torrevieja og ønsker å jobbe fra Spania fra hjemmekontor mot norske pasienter via nett på telefon og data, er...

Selge spaniaboligen din UTEN å reise til Spania?

Hele pakken hos LNDINBOLIG En del av våre kunder som vil selge boligen sin hverken kan eller ønsker å reise til Spania for å avvikle eierforholdet.Det kan være, tidsklemme, arveoppgjør,...

Relevante nyheter