122 nye bedrifter i Alfaz del Pi

Publisert

Stadig flere ønsker å starte forretningsvirksomhet i Alfaz del Pi. I løpet av 2013 skal kommunen ha gitt konsesjon til 122 nye firmaer. I tillegg er et tilsvarende antall søknader til behandling.

Kommunerepresentant Vicente Soler sier til avisen Información at de fleste bedriftene velger å etablere seg i Albir. I følge ham er dette ikke rart fordi det handler om et område med høy aktivitet gjennom hele året, med kafeer og restauranter, butikker og kulturtilbud av forskjellige slag. I tillegg er Albir den delen av Alfaz del Pi kommune som har størst antall innbyggere, i overkant av ti tusen.

Kommunen stod ved utgangen av 2013 registrert med 21.969 innbyggere. Nærmere 57 prosent har annen nasjonalitet enn spansk.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter