1 million Euro til å lage ny «gågate» i Altea

0
1788

Det er Avenida Comunidad Valenciana som skal få en radikal endring i året som kommer. Etter opprustingen vil man i stor grad ha fjernet bilene fra avenyen. I stedet blir det to nye lekeplasser her og større beplantede områder. Rådhuset vil også konstruere et «utendørs treningsstudio» primært tiltenkt eldre.

Prosjektet har et budsjett på rundt en million Euro. 350.000 Euro vil komme fra de provinsielle myndighetene i Alicante. Avda Communidad Valenciana er avenyen som går fra postkontoret og mot Garganes området, parallelt med toglinjen.

Rådhuset peker på at forretninger i denne gaten lenge har slitt med å få hjulene til å gå rundt. Å investere i selve avenyen håper man å gjøre området mer attraktivt og lønnsomt for de med bedrifter her.