Jazz Festival i Valencia

Publisert

For attende året på rad arrangerer Valencia Jazz Festival og som vanlig har festivalen klart å tiltrekke seg en rekke kjente jazzartister fra hele verden.

For attende året på rad arrangerer Valencia jazz festival og som vanlig har festivalen klart å tiltrekke seg en rekke kjente jazzartister fra hele verden.

Festivalen samarbeider med Seagram’s Gin for tredje året på rad. Hovedsponsoren har i år ønsket å ta festivalen et steg videre ved å tilby arrangementet Chopin’ Chopin, hvor pianistene Judith Jauregi og Pepe Rivero smelter sine musikkstiler sammen.

Festivalen tjuvstarter med en gratis friluftskonsert lørdag den 28.juni i Jardines de Palau med Chuchitos Valdez Quartet, mens den offisielle åpningskonserten arrangeres i Palau de la Musica i Valencia den 1. juli.

Festivalen har i sin attende utgave klart å tiltrekke seg kjente internasjonale navn som Richard Bona, Avishai Cohen Trio, Naima, Cecile McLorin Salvant, Danilo Perez, John Patitucci & Brian Blade, Freddy Cole, Stacey Kent og Thais Morell.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet og følg oss på Facebook!

Flere relaterte nyheter