Kommunen tilbyr gratis WiFi-soner

Publisert

Kommunen i Alfaz del Pi er i ferd med å installere gratis WiFi på offentlige steder. Tiltaket inngår i moderniseringen av kommunen med oppdatering og bruk av ny informasjonsteknologi. Det nye tilbudet innebærer at man kostnadsfritt vil få trådløs internettilgang i områder rundt offentlige bygg som Casa de Cultura, idrettshallen Pau Gasol, parkanleggene Escandinavia, Eucaliptos og Gáltung samt ute ved Albir fyr.

De aktuelle områdene vil bli merket som gratis WiFi-sone med informasjonen man trenger for å koble seg på. For å unngå misbruk av nettverkene har kommunen lagt inn en begrensning på 60 minutters bruk. Har man behov for forbindelse utover det, må man koble seg opp på nytt.

Arbeidet med å installere de nye nettverkene har begynt og vil fortsette til alle de nevnte stedene står ferdige. Installasjonen avsluttes ved Albir fyr der WiFi-sentralen skal drives av solenergi opplyser kommunen.

 

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter