Italiensk til lavpris

Publisert

I slutten av november åpnet den italienske restauranten Cuore Matto dørene sine. I Calle Ruperto Chapi, ned gaten fra Sabadell-banken, satser man på hjemmelaget mat til lave priser og takeaway. Eieren er spansk-italienske Maria Profilo som tidligere drev pizzeria i Benidorm.

I slutten av november åpnet den italienske restauranten Cuore Matto dørene sine. I Calle Ruperto Chapi, ned gaten fra Sabadell-banken, satser man på hjemmelaget mat til lave priser og takeaway. Eieren er spansk-italienske Maria Profilo som tidligere drev pizzeria i Benidorm.

Interiøret er smakfullt og fargesterkt. På veggene henger kunst  malt av kokken Toni med samme etternavn.

-Mange tror vi er gift, ler Maria og legger til at etternavnet er av den vanlige sorten i Italia.

Da SpaniaPosten  ankommer er Toni i full gang med  å sette pizzadeig på kjøkkenet. Her skal ting lages ordentlig fra bunnen av.

Til sammen har firmaet tre ansatte.

-Går dette bra, vil jeg kunne ansette flere folk, sier Maria.

Prisene ligger på et akseptabelt prisnivå. Dette er bevisst:

-Konseptet er at det ikke skal være dyrere å spise her enn om man kjøper inn råvarer og lager maten selv, forteller hun.

Maria har  utdannelse i kokkefaget og lager spesialiteter fra Syd-Italia. Selv kommer 41-åringen fra landsbyen Hesagne .Hun har italiensk far og spansk mor og har dermed en fot i hvert land.

Maria har bodd 15 år i Albir og har etter hvert knyttet bekjentskaper innen det norske miljøet. Målgruppen er det internasjonale miljøet i området ,og håpet er at de skal få smaken på ekte hjemmelaget italiensk mat.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet og følg oss på Facebook!

Flere relaterte nyheter