Gastronomiske dager i Benidorm

Publisert

Med «Menjars del Nostre Poble» åpner Benidorm årets sjette gastronomiske dag. Fra 27. til 30. november kan man nyte tradisjonelle retter som bollos a la paleta, ris med ansjos eller anisruller, i en aktivitet som inngår i 700-årsjubileet for grunnleggelsen av Benidorm, som feires i år 2025.

Totalt 22 restauranter som er medlem av Abreca samarbeider med turistkontoret i løpet av denne uken, som setter Benidorms mat i fokus. Retter som ris med llampuga, coca a la calda, «all i pebre» eller puchero de pulpo, blant andre delikatesser, kan nytes i en sesong hvor «aktiviteten avtar», ifølge ordføreren, Toni Pérez, i presentasjonen.

Presidenten for Abreca, Javier Castillo,minnet om verdien av den tradisjonelle kokeboken som de deltagende restaurantene har arbeidet med, og som de som ønsker å presentere retter relatert til kommunens gastronomiske tradisjoner, kan bli med i fritt.

Her kan du nyte tradisjonell mat

Restaurantene som skal delta i denne gastronomiske begivenheten er: barene og restaurantene Alameda Gourmet, Círculo Barra Bar, Club Náutico, El Beato, El Bodegón Aurrerá, El Linaje de Castilla, El Mesón, Esturión, Jardín Mediterráneo, L’Abadia, La Cava Aragonesa, La Fava, La Señoría, La Tapería Aurrerá, La Tortillería og Tapas Benidorm, Mal Pas, Malaspina, Marisquería El Puerto, Shija Sabores de los Balcanes og Pinocchio Playa, samt kafeene Aroma Café og La Creu.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet og følg oss på Facebook!

Flere relaterte nyheter