To skadet i kamp med husokkupant

Publisert

Det nasjonale politiet etterforsker en voldelig konfrontasjon som skal ha skjedd i en bygning i Estepona, og som endte med at tre personer ble arrestert og to ble skadet med knivstikk, en av dem alvorlig. Bakgrunnen for bråket var, ifølge de første undersøkelsene, at en gruppe personer – deriblant mannen som kom dårligst ut av konfrontasjonen – forsøkte å ta tilbake en angivelig okkupert leilighet med makt.

Hendelsen skjedde rundt klokken 02.00 onsdag 2. oktober i Calle Archidona i Estepona kommune. Nødetatene i Andalucía fikk melding om en krangel på alarmnummeret 112.
Da de første politipatruljene kom til stedet, fant de to skadde personer. Den ene av dem, den med de alvorligste skadene, ble funnet i garasjen i bygningen, der han hadde klart å søke tilflukt. Han hadde knivstikkskader i hodet, på halsen og i hendene. Politiet tilkalte umiddelbart ambulanse slik at han kunne bli kjørt til sykehus, ettersom han også hadde mistet mye blod. På eiendommen fant de en annen mann som hadde knivstikkskader i hendene.

Politiet identifiserte alle de involverte og avhørte noen av dem for å forsøke å få klarhet i hva som hadde skjedd.

Ifølge de første undersøkelsene tilhørte den aktuelle leiligheten en kvinne som hadde bodd der sammen med sin partner. Da forholdet tok slutt, flyttet hun, og han ble boende i leiligheten, angivelig som husokkupant.


Den kvelden slagsmålet fant sted, var kvinnens samboer i leiligheten sammen med et søskenbarn da fire-fem menn skal ha kommet inn i leiligheten gjennom et vindu. Ifølge etterforskningen var overfallsmennene ute etter å drive dem ut av leiligheten og hente den tilbake til eieren.


Etterforskerne forsøker nå å finne ut om noen av overfallsmennene er i slekt med kvinnen, og om hun, slik noen kilder antyder, kan ha bedt dem om hjelp til å kaste ut eksen og fetteren hans fra eiendommen.

Overfallsmennene skal ha begynt å angripe de to fetterne for å få dem til å forlate huset, men fetterne reagerte med å bevæpne seg med kniver og konfrontere gruppen. De fleste av dem flyktet, men de klarte å ta igjen en av dem, som fikk de alvorligste skadene.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet og følg oss på Facebook!

Flere relaterte nyheter