August i Albir: Fiesta, konserter og håndtverksmesse

Publisert

August er høysesong i Spania og med det er det et utall arrangementer så ingen turist eller fastboende skal kjede seg. I Albir er det en rekke arrangementer planlagt for august måned:

Lørdag 3. august kl. 22.30 i Villa Romana-museet vil gitaristene Ramón Maschio og Mariano Gil gi en konsert med tango og argentinsk musikk, og danserne Alonso López og Cristina Cortés vil også opptre.

Lørdag 10. august kl. 22.30 blir det jazzkonsert på scenen ved siden av ankermonumentet på Paseo de las Estrellas med Carla Vallet, Vicente Ruíz, Pepe Bornay og Gustavo Luna. Til slutt, lørdag 24. august kl. 22.30, vil Dixie Project, en gruppe som spesialiserer seg på musikken fra 1920-tallet: Swing, Ragtime, Charleston, opptre på Villa Romana-museet. En konsert dedikert til jazzens opprinnelse.

August-fiesta i Albir

Et av sommerens høydepunkter for mange lokale og besøkende er Fiestas del Albir, som finner sted helgen 16.-18. august. Fiesta-komiteen forbereder et stort program med arrangementer for både turister og fastboende, store og små. Progremmet blir kunngjort om kort tid.

Håndtverks-messe på stranden

Som i alle år arrangeres det håndtverksmesse ved ankeret i Albir.

På denne messen er ulike håndverksfag representert, som smykker, kostymesmykker, keramikk, tekstil, maleri og trearbeid. Alle som stiller ut, er dessuten godkjente fagpersoner med fagbrev som kunsthåndverker.

Det finnes artikler av alle slag: utkledningssmykker og smykker, vesker og tilbehør, lærhåndverk, trekasser, dekorerte båter, filledukker og dukker, stearinlys, trådfletninger, malerier, dekorasjoner av strandstein … Et bredt utvalg av produkter som hovedsakelig er laget av håndverkere fra regionen, og som ikke finnes i tradisjonelle butikker.

Messen er åpen på stranden fra mandag til søndag, fra kl. 18.00 til 24.00, frem til midten av september.

Likte du artikkelen? Meld deg på nyhetsbrevet eller følg oss på Facebook! Føler du deg generøs, spander gjerne en kaffe på redaksjonen?? 🚀☕ Takk!

Forsikring av leiebil i Spania?

Spørsmål om forsikring av leiebil i Spania er et tema som går igjen blant nordmenn som leier bil i Spania. Mange er usikre på hva "standard" forsikring inkluderer og...

Flere relaterte nyheter