25.7 C
Alicante
30.4 C
Málaga
25.1 C
Las Palmas de Gran Canaria

Ny bussterminal i Torrevieja

I Torrevieja arbeider kommunen nå for å bygge en ny buss-terminal i utkanten av sentrum. Byen som er en av Spanias viktigste turistbyer har ingen offentlig bussterminal. Dagens terminal inne i sentrum tilhører det private selskapet Avanza.

Kortere reisetid med buss til Torrevieja

Den nye terminalen vil ligge ved mellom urbanisasjonen Torreta I og fylkesvei CV-905. Slik unngår man at bussen må stange gjennom trafikken inn og ut av sentrum som i dag er situasjonen. Tomten hvor man ønsker å legge terminalen er på 40.000m2 og den er allerede eid av Torrevieja kommune.

Det er i dag direkte-buss fra Torrevieja til Madrid, Castellon, Bilbao, Pamplona, San Sebastian i tillegg til de populære rutene til flyplassen i Alicante og lokalbussen til handesenteret Zenia Boulevard på Orihuela Costa.

Torreviejas korrupsjons-dømte ordfører Hernández Mateo (Partido Popular) annonserte tilbake i 2010 liknende planer om en bussterminal i dette området. Den gangen skulle terminalen ligge mellom anlegget for resirkulering «eco-parque» og dyremottaket. Mateo omtanten i 2010 prosjektet som «godt i gang» uten at et noen gang ble realisert. Dagens nye prosjekt skal være et initiativ fra byens plan-avdeling støtte av Hernández Mateo (Partido Popular).

Relaterte saker

- Advertisement -