20.8 C
Alicante
30.4 C
Málaga
20 C
Las Palmas de Gran Canaria

Hunder tillates på sandstrand på Orihuela Costa

Cala Mosca i Orihuela får permanent status som hunde-stand og de firbeinte tillates hele året.

Det er Cala de Cabo Peñas i Almadea del Mar som får denne statusen. Stranden er også kjent som Cala Mosca II. Dette er den første offiselle hunde-stran den i Orihuela kommune. Adgangen er enkel via en sti fra stranden på Cala Mosca. Cabo Peñas er blant de strendene i Orihuela som er uten tjenester som redningstjeneste etc.

Første sandstrand

I nabokommunen Torrevieja finnes det et kystområde hvor hunder tillates. Men det dreier seg om et steinete og ubehagelig område Cala del Rocio. Tidligere var det tillatt med hund på stranden i Cala de Moro og Punta Margalla i Torrevieja men dette tilbudet ble fjernet av dagens ordfører i 2020. Naboer i området var lite fornøyde med hundene og deres eiere på stranden og i nærområdet.

Åpent hele året i Orihuela Costa

Hundestranden på Orihuela Costa er åpen for firbeinte døgnet rundt 365 dager i året. Rådhuset håper tiltaket vil bringe flere turister til kommunen all den tid man her kan bade og sole seg sammen med sine kjæledyr.

Hunder er stort sett forbudt på alle strender i Spania. Dette av hensyn til hygiene og sikkerhet for andre dyr og personer.

Relaterte saker

- Advertisement -