23.2 C
Alicante
30.4 C
Málaga
21.4 C
Las Palmas de Gran Canaria

Campingbiler får egen parkeringsplass i Torrevieja

Det er like syd for La Mata at kommunen har satt av et område på 2300 kvadratmeter for bobiler. Det er i Calle Celindo og Avenida del Agua y el mar hvor det er satt av et 150 meter langt område.

Arealet kommunen har satt av til bobilene ligger i et vanlig boområde, det er ikke noe grøntareale i tilknytning til disse 2300m2. Bobilene får kun parkere i området, andre typer aktiviteter er forbudt, det er altså ikke noen camping-plass.

Hver bobil kan oppholde seg her maks to døgn sammenhengende hver uke. Rådhuset sier at man i fremtiden kan innføre en kostnad i tilknytning til bruken av arealet.

Ved Cala de la Higuera og Cala Redonda i Torrevieja har det i vinter stått parkert et utall campingbiler mer eller mindre konstant.
Ved Cala de la Higuera og Cala Redonda i Torrevieja har det i vinter stått parkert et utall campingbiler mer eller mindre konstant.

Camping-biler har lenge vært et problem for beboere i La-Mata området. Kommunen har slitt med å finne et passende regelverk som lar publikum og vanlige biler bruke området mens man forhindrer at store camping-biler okkuperer strandsonen og nærliggende boligområder.

I 2020 forbød kommunen parkering av bobiler i området.

Relaterte saker

- Advertisement -