25.7 C
Alicante
30.4 C
Málaga
25.1 C
Las Palmas de Gran Canaria

Restaurantene åpner igjen på Alicante flyplass

Etter lang tid med et svært redusert tilbud på Alicante-flyplass ser man nå en gjenåpning av butikker og restauranter. Restauranten Subway har åpnet opp igjen inne i avgangshallen. Åtte av butikkene inne på flyplass-området er også åpne nå.

Subways nye restaurant er en av de første som har «selvbetjening» hvor man bestiller og betaler for maten via automater før man kan hente måltidet. Dette reduserer ventetiden for de reisende og reduserer mulige språk-problemer ved bestilling.

Den italienske restauranten La Tagliatella Espresso er også nå åpen på flyplassen. Starbucks har brukt pandemien på å bygge om sin cafe på Alicante flyplass så den nå fremstår som mer moderne.

Flyplassen har måtte reorganisere driften som følge av redusert trafikk under pandemien.

Leiebil på Alicante flyplass

Også leverandørene av leiebil på Alicante flyplass ser økt aktivitet nå. Men man forventer en mangel på leiebiler i de travleste ukene denne sommeren så reisende oppfordres til å reservere tidlig.

SpaniaGuiden tilbyr fri avbestilling på leiebil i Spania denne sommeren.

Leverandører reduserte antallet leiebiler på lager under pandemien og produsentene av biler sliter med logistikk-problemer, noe som påvirker leveringstiden av nye biler. Usikkerhet rundt etterspørselen i perioden som kommer og denne vinteren gjør at man trolig vil se mangel på biler enkelt perioder denne sommerferien.

Relaterte saker

- Advertisement -