27 C
Alicante
30.4 C
Málaga
25.8 C
Las Palmas de Gran Canaria

Ferieboligen kan leies for 400 Euro pr uke denne sommerferien – folk bestiller større og bedre

I feriebyer som som Torrevieja og Benidorm kan man nå booke en ferie-leilighet for så lite som 400 Euro pr uke denne sommeren.

Mange kanselleringen i siste liten er en av trendene for turistmarkedet denne sommeren. Sektoren har lettet på betingelsene for å friste usikre turister til å reservere sin leiebil i Spania eller feriebolig.

Fleksibilitet og «i siste liten»

Mange aktører har fjernet gebyrer knyttet til avbestillinger og prisene er satt ned for å friste flere ferierende i en periode hvor mange er usikre på om de skal reise til Spania eller ikke. Utleie-byråer ser også at flere spør om de vil kunne forlenge oppholdet etter eventuell ankomst. Fleksibilitet og «siste liten» er nøkkelord for denne sommersesongen. Man ser også at markedet heller mot litt større ferieboliger. Det kan skyldes at folk regner med å tilbringe noe mer tid for seg selv i boligen med de fordelene en ferieleilighet har fremfor tradisjonelle hoteller. Ferieleiligheter er ofte utstyrt med eget kjøkken etc.

Økende antall reservasjoner

Et økende antall som har mottatt sin Covid-vaksine sammenfaller med at skoleferien nærmer seg. Sektoren melder om økende interesse nå i juni og man ser frem til en enda bedre juli måned.

Lave priser på leie av feriebolig i Spania

Til tross for dette ser man i år ekstra lave priser på leie av feriebolig i Spania denne sommeren. Tilbudet er stort og man forventer ikke fulle belegg som ellers er normalen i juli og august. På flere portaler ser man nå priser pr uke godt under 400 Euro for en leilighet i Torrevieja eller Benidorm. Merk at pandemien ikke har slått ut likt alle steder. Man har sett økende etterspørsel fra innenlandsmarkedet. Samtidig er sengekapasiteten mange steder lavere da mange hoteller har valgt å holde stengt fremfor å ta permitterte ansatte tilbake i jobb for bare en kort tid.

Relaterte saker

- Advertisement -