25.7 C
Alicante
30.4 C
Málaga
25.1 C
Las Palmas de Gran Canaria

Norske tv kanaler- Gran Canaria

 • Dette emnet har 4,633 deltakere og 6 svar.
Viser 7 innlegg - 1 til 7 (av totalt 7)
 • Forfatter
  Innlegg
 • #94394
  fibro
  Medlem

  Vi skal bo på Vista Golf, Maspalomas, fra midten av oktober og 6 måneder fremover…Kan noen svare meg hvordan man enklest kan få de viktigste norske tv – kanalene i dette området?

  #96202
  likespania
  Medlem

  Hei,
  Selv om du skriver at du skal være i Spania i 6 mnd og du sikkert ikke er der lenger, så svarer jeg deg mtp at kanskje noen andre leser dette.
  For å få norske tv kanaler i spania er det enkleste å gjøre å gå inn på http://www.tviutlandet.com og bestille derfra. Da får du de norske kanalene som nrk, tv2, tv3, mm, rett på pc`en. Vil du ha de på tv`skjermen er det kun å koble en hdmi kabel fra data til pc.
  Enkelt, billig og god kvalitet.

  #96203
  fibro
  Medlem

  Takk for svar!! Vi er hjemme nå, men skal reise tilbake i vinter. Vi la inn eget internett slik at vi både fikk IP telefon og tv, utstyret ligger og venter på oss. Men det er godt å få vite at det finnes andre muligheter..det er sikkert mange som er glade for disse opplysningene!

  #96249
  fibro
  Medlem

  Er det noen som har erfaring med Slingbox, en spesiell box man kan sette hos en bekjent i Norge og se på alle kanalene hans gjennom internett i Spania? Med en kabel til tv skal det fungere kjempefint – kan til og med ta opp programmer og det er en engangskostnad på ca 1400 kroner.

  #96331
  djbizie
  Medlem

  Hei. Sikkert litt for sent, men jeg anbefaler på det sterkeste http://www.nortvshop.com. Med denne kan du streame nordisk tv direkte til datamaskinen over internet. Du kan kjøpe en dags brukernavn for å teste om du er usikker. Når du ser hvor bra det fungerer kan du kjøpe opp til ett år. De har valg for 1, 15, 30, osv dagers abb.

  Om du er mye på reisefot og har internet (3G eller hotspot) anbefaler jeg å kjøre den på Android-enheter da dette er enklest å koble opp mot tv eller se direkte på enheten.

  Jeg har selv brukt denne i to år uten noe som helst problem. God og rask service om det skulle være noe. Betales enkelt med PayPal og brukernavn fås direkte på mail ved betaling. Brukernavn fungerer både på Android-enheter og Windows.

  #96332
  fibro
  Medlem

  Nå har vi fått de samme kanalene som vår sønn har i Norge, uten å betale noe..Det er noe som heter Slingbox…Vi kjøpte en slik box i Norge og vår sønn har den oppe hos seg, sammen med en egen tuner..Og med internett og data her på GC så kan vi både ta opp ting vi vil se..uavhengig av hva han i Norge ser på. Det er det samme hvor man bor….

  #97015

  De fleste norske TV kanalene har også nett-tv som du kan bruke på iPad/PC og evt kobler disse til en TV så har du rask og billig TV løsning, hvis du har tilgang til internett da :)

  http://www.norskinternett.com tilbyr VPN tjeneste som gjør at du får opp for eksempel NRK uten blokkert innhold i utlandet.

Viser 7 innlegg - 1 til 7 (av totalt 7)
 • Du må være innlogget for å svare på dette emnet.
Alicante
scattered clouds
25.7 ° C
26.8 °
25.4 °
77 %
5.7kmh
40 %
man
25 °
tir
27 °
ons
31 °
tor
28 °
fre
29 °
Fuengirola
few clouds
25.6 ° C
26.6 °
24.5 °
65 %
3.1kmh
20 %
man
24 °
tir
25 °
ons
28 °
tor
26 °
fre
28 °