23.2 C
Alicante
30.4 C
Málaga
21.4 C
Las Palmas de Gran Canaria

Nytt bolig-prosjekt i Alfaz del Pi med 117 nye leiligheter med havutsikt: Icon Alfaz

Kun minutter unna den norske skolen og et steinkast fra velkjente Alfa del Sol fører utbygger Sonneil Homes nå opp prosjektet «Icon Alfaz».

Et prosjekt bestående av totalt 117 leiligheter de omtaler som «For de som vil nyte sol og synet av Middelhavet hele året.»

Utbygger forteller at prosjektets styrke ligger i fusjonen mellom godt design, førsteklasses materialer og gode priser. Prislappen starter på €159.000 for en leilighet på 92m2 med to soverom og to bad.

Icon Alfaz er i planleggingsfasen, interesserte som ønsker seg super beliggenhet med nærhet til den norske kolonien i Alfaz del Pi kan bli blant de helt første til å velge sin leilighet med utsikt over Altea-bukten og Middelhavet.

Havutsikt. Boligene har terrasser fra 16 til 63m2 orientert mot syd og de inviterer beboerne til å nyte livet utendørs med utsikt til Middelhavet og fjellene. Enkelt av leilighetene har eget «solarium», en egen topp-terrasse.

Variert distribusjon. Med fire forskjellige planløsninger sier utbygger det er boliger som passer for alle. Grunnplan, i midten eller toppleiligheter har alle 2-3 soverom og to bad. Alle enhetene har bod og parkeringsplass inkludert. Man åpner også for tilpasninger av de enkelte boligene for de som ønsker det.

Funksjonalitet og design. Leilighetene i Icon Alfaz er laget med tanke på komfort. En åpen planløsning gir følelsen av mye plass. Store skyvedører i glass åpner for sømløs overgang mellom inne og ute-arealer samtidig som man kan nyte utsikten over havet og naturen fra inne i boligen. Hoved-soverom nyter godt av ekstra «privatliv» med direkte utgang til terrasse.

Kjøkken, er integrert i stue/spisestue og leveres ferdig utstyrt med hvite og brun-varer etc.

Design. Utbygger Sonneil Homes mener byggets moderne design og eleganse gir nærmiljøet et mer kontemporært utrykk.

Eksklusive fellesarealer. Underholdning og avslapping uten at man trenger å forlate området er det utbygger vil oppnå. Det er satt av flere hundre kvadratmeter til fellesarealer hvor beboerne skal kunne nyte livet utendørs. Det lages to infinity-basseng på 80 og 200 kvadratmeter med utsikt til bukten, pergolas, utsiktspunkt og grøntområde med tursti og lekeplass for barna.

Praktisk beliggenhet. Prosjektet ligger halvannen kilometer fra sentrum av Alfaz del Pi, like ved Alfaz del Sol. Det er kort vei til den norske skolen i Alfaz del Pi og man nyter man godt av enkel adgang til supermarked, apotek, restauranter og idrettsanlegget «Club Deportivo Alfaz del Sol» som er direkte i nabolaget. Her finner man tennisbane, pádel, basketball, fotball m.m. For ikke å glemme stranden i Albir, de mange golfbanene i området og det livet steder som Benidorm og Altea kan by på.

Bak Icon Alfaz står det et team med profesjonelle som har lang erfaring innen drift, design og utvikling av eiendom. Selskapet har pr. dags dato rundt ti prosjekter under utvikling og salg, flesteparten av dem i Valencia-regionen.

Interesserte kan kontakte utbygger via skjema her eller kontakte Icon Alfaz på +34 965 505 522 eller sende en mail til hola@iconalfaz.com. Man kan også dra innom salgskontoret på Alfaz del Sol, Plaza del Sol Local 4.

Relaterte saker

- Advertisement -